CC

Nu är vi på plats i Cape Coast, det ska bli skönt med lite semester :) Jag hoppas att alla får ett roligt nyår, också hörs vi nästa år! 

Puss och hej, ghanansk leverpastej!

:)















:)

Mitt nya rum och min nya charmiga sambo :) 



Update

Hej hej! Igår åkte Isabelle hem, och nu är våran lilla familj halverad.. Både jag och Johanna blir lite avundsjuk på både Svea och Isabelle, inte för att vi vill härifrån, men tanken på att få träffa alla igen gör ju så att man får lite hemlängtan. Men vi är nöjd med våra val av hur länge vi ska vara här, hade vi åkt hem nu så hade vi inte känt oss färdig. Det är så roligt nu när man kommit in i allt så bra! Vi vet hur dagarna ser ut, vi känner barnen, dom känner oss, vi vet hur vi tar oss överallt, osv osv. Jag har ju varit här min halva tid idag, så mina resterande två månader kommer ju typ susa förbi. Det känns både skönt men också tråkigt, längtar ju efter mitt liv i Sverige, men tanken på att lämna dessa barn gör redan ont i hjärtat. Fy.. Men nu är det bara att se till att njuta av sista tiden och ta vara på allt, för snart sitter jag ju hemma igen och längtar tillbaka. 

I eftermiddag ska jag packa ihop mitt rum och byta till Johannas, så det är typ det jag kommer greja med senare. Men först, lunch på barnhemmet, och sen lek med barnen :) 

Text text text

Hej å hå! Vilken dag det har varit. Jag och Johanna vandrade iväg till barnhemmet imorse, trötta och jäkliga efter en natt med dålig sömn. 05:12 imorse vaknade jag till för 711e gången, då av att dom slagit på radion på hög volym utanför mitt rum. Haha wihoo! 
Efter frukost så tvättade vi äntligen våra kläder och lakan. Eftersom vi vanligtvis tvättar varje dag på barnhemmet så är det lätt hänt att man inte orkar komma hem och tvätta en gång till, så vi liksom spar på det tills vi verkligen är tvungen att tvätta. Och idag var den dagen. Skönt att ha det gjort nu iallafall :) 

Sen gick vi tillbaka till barnhemmet för att äta lunch där, jag vet inte varför dom så gärna vill laga mat åt oss, men jag tror att det är för att visa tacksamhet nu när dom fått grejer omkring jul. Så vi åt både lunch och middag där idag, sen rullade vi hem. Alltså jag vet att jag har sagt det förut, men vi får så mycket mat här hemma hos Juliette, men på barnhemmet får vi ÄNNU mer. Vet inte vart allt ska få plats. Jag kan ju äta på rätt bra, men detta går bara inte. 

Iallafall så körde vi på en till filmkväll efter middagen, så nu har jag 600 nya bilder att gå igenom. Dom äldre barnen vill alltid låna kameran (dom paxar den på olika dagar haha), så då springer dom omkring och knäpper en massa bilder. Så cirkus 80% av alla bilder jag har är tagen av dom :)

Imorgon åker Isabelle hem, och våran lilla familj blir nu halv. Det är jättetråkigt, men samtidigt så känns det lite lättare nu när vi redan sagt hejdå till en av oss, vi kommer ju ses igen! Så imorgon börjar jag packa ihop mitt rum så jag kan flytta ner till Johanna :) Annars så finns det inte så mycket mer att säga, bara typ att jag längtar efter lite semester. Det har varit mycket nu kring jul!

Homesick

Vaknade prick 07:59 imorse, lagomt sådär en minut innan mitt alarm ringde. Skönt att få sova ut! Haha att jag ens kan kalla det för sovmorgon.. 

Idag gick vi till barnhemmet klockan 2, då dom hade varit i kyrkan. Cirkus två timmar senare fick jag en blev-så-himla-trött-och-gud-vad-jag-längtar-hem helt plötsligt. Så jag bestämde mig för att gå hem och vila en stund för att sedan komma tillbaka vid 6 då vis skulle äta middag med barnen. Och jag kom tillbaka som en annan människa. Inte lika trött och min jobbiga hemlängtan hade gått över :)

Iallafall så åt vi ris och stew med ägg och kyckling i, dessutom i deras nya skålar som dom fick av oss i julklapp :)) Nästa gång jag kan lägga upp bilder så ska ni få se storleken på deras portioner, man får så jäkla mycket mat, när vi var klar så var det fortfarande mer mat kvar på tallriken än vad jag brukar äta hemma. Alltså så kommer jag typ rulla ut ur flygplanet när jag åker hem! Men men, det var iallafall gott och det tror jag barnen tyckte också, det var det dom önskade så :) Efter maten var det utdelning av mer grejer. Som tuggummi, kakor, pennor och pennvässare, vi har också köpt några ryggsäckar och tejp, samt plåster och pussel som några av er där hemma har skänkt :) Vi var dock tvungen att skjuta upp köpandet av tofflorna då bankomaterna inte har funkat på ett tag, och det är svårt att handla utan pengar. Men planen är att försöka ta ut pengar i helgen, och sen köpa tofflorna efter nyår. Då lär det har lugnat ner sig i stan också :) 

Nu ska jag sova, nattiii

Kyrkan

Sådär, nu är min första julafton utan min familj över. Det hade kunnat varit jättejobbigt, men det har gått bra. Jag tror att det är bra att vi inte har haft nån direkt julkänsla, det gör saken lite lättare. 

Efter att vi varit på internet caféet idag så gick vi och käkade lunch/middag, sen strosade vi omkring litegrann innan vi åkte hem igen. Väl hemma så gjorde vi typ ingenting, och nån gång runt 8 så gick jag och Johanna och letade efter John, då vi ska köpa ris och kyckling till barnen att äta imorgon på deras julafton. Han var dock inte hemma, så då gick vi en sväng bort till barnhemmet där vi fastnade ett tag. På vägen hem möter vi John, som går med oss och som efter lite surr om kyrkan tar med oss dit. Först ett stopp hemma hos honom så hans fru kunde knyta nått tyg runt våra höfter som täckte benen. Sen var vi där i kyrkan ett bra tag. Dom skrek och dom klappade i händerna, dansade, och sjöng till olika trummor. Det var ett jäkla drag där inne må ja säga! Många bar dessutom på stora marackas, så jag kommer typ drömma om det ljudet inatt. Det var till en början lite mycket att ta in, men sen när det drog igång, och vi hittade dessutom en snygg trumkille att kika på (haha), så var det faktiskt ganska roligt! Dom ville även ha upp oss för att dansa, men det var vi alldeles för fega för. Man behöver ju inte dra till sig onödigt mycket uppmärksamhet liksom, haha.. Så nu är det gjort :) 

Imorgon har vi sovmorgon fram till frukost (08:00) då barnen ska till kyrkan. Det känns alltid skönt med sovmorgon, men här vaknar man ju typ senast 06:30 ändå så det spelar ju nästan ingen roll. Men efter denna kyrkupplevelse kanske man sover längre, hoppashoppas! 

Annars så hoppas jag att ni har haft en fin och bra jul! Nu ser jag fram emot nyårsafton. Vi ska till Cape Coast, och som ni kanske har förstått så tycker vi om det stället typ hur mycket som helst. Så det ska bli skoj :) 

God jul

Sitter på ett internet café just nu, har fått skypa med mami+familj! samt med Jennifer. Förhoppningsvis kan pappa också innan våran tid är slut :)

Jag började dagen med att bli väckt av Johanna och Isabelle, måste alltså ha stängt av alarmet i sömnen. Det är tydligt att jag inte klarar mig utan Svea!! Vi gick iallafall till barnhemmet. Hämtade vatten ur hålet två gånger, badade barnen och myste på lite. Sen gick vi hemåt för att äta frukost och duscha, och sen for vi hit :) När vi är klar här ska vi äta på nån restaurang, och se om vi kan köpa lite saker till barnen. Ikväll blir det nog mys framför en film, och så ser våran julafton ut. Hoppas ni har mer julkänsla än oss, och att ni får en bra dag! :)

:)













Candy crush gick hem även här ;)

:)

Mer bilder från utdelningen av kläderna :)














:')
















:)













:)














23

23 december? Så konstigt det känns. Imorgon är det julafton och för oss blir det inte särskilt speciellt. Vi ska efter att ha varit på barnhemmet och efter frukost åka in till Swedru och gå på ett internet café, förhoppningsvis får jag skypa en sväng med både mamma och papi, det hade varit kul :) Och det är typ det vi ska göra, samt att försöka köpa lite mer saker till barnen då vi inte fick med oss allt idag. Vi hade inte riktigt tänkt på att dom har jul här också, så det var hur mycket folk som helst, det är svinvarmt och vi orkade helt enkelt inte mer. Så vi får fixa det antingen imorgon eller på onsdag :)

När vi kom hem igen var vi helt slut, så vi la oss och vilade en stund innan det var dags för middag. Jag och Johanna gick och köpte halstabletter bara. Sen efter middagen gick vi två till barnhemmet för att träffa barnen en stund. Ikväll var dom på lekhumör må ja säga! Det var barn överallt, och idag hade verkligen alla sån energi! Det var väldigt roligt, men ibland önskar jag att jag hade nån arm till då det inte är lätt när man har typ 4 hoppandes barn i knät, haha :)

Söndagsuppdatering

Så, Svea åkte hem igår. Och det var mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara, jag grinade tex för första gången sen jag kom hit. Att se både barnen och Svea ledsen gjorde så ont i lille hjärtat, det kändes som att jag själv skulle åka. Som tur är så kommer jag att träffa Svea igen, men jag längtar inte till när jag själv måste krama barnen hejdå, hua..

Idag fyller min pappa och min kompis Bea år, så grattis grattis till er! Jag går dessutom under 10-strecket med antal veckor kvar i Ghana. Endast 9 veckor kvar nu, om en vecka har det gått halva tiden! Fattar inte att tiden har gått så fort.

Idag har jag och Johanna hjälpt till att städa på det nya barnhemmet. Jag tror inte att jag har nämnt det tidigare, men själva huset barnen är i nu hyr dom bara, så dom har hållt på att bygga ett nytt nu rätt länge som är på gång att bli klart. Så vi får se när det blir inflyttning där :) Det ser iallafall ut att bli jättefint, så det är kul :)

Imorgon ska vi åka in till Swedru för att köpa lite julklappar till barnen, det blir lite godis och flip-flops osv, vi får ta och knäppa kort så får vi lägga upp bilder på det sen. Vi ska till internet café på julafton så då lägger jag upp! Vi har ingen direkt julkänsla, så det känns lite konstigt att det är julafton på tisdag. Vi försöker att inte tänka så mycket på att vi är borta från våra familjer under just den dagen, utan vi fokuserar mer på att barnen ska få en bra dag :) Imorgon ska vi liksom ut på jakt efter 43 par flip-flops i olika storlekar, det kan bli jäkligt spännande att se hur det går, haha speciellt då vi har allas fotstorlekar avritade på papper. Så vi håller oss upptagna som sagt :) Det blir säkert jättebra! Snart är det ju nyår också, Jag och Johanna firar vårat nyår på stranden denna gång, kul!!

Ghana

Så hur är livet här i Ghana då? Många frågar om jag trivs eller om jag tycker att det är jobbigt. Och jag kan säga att allt går bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Jag har ingen jobbig hemlängtan, jag vet ju att jag kommer hem igen. Tiden går dessutom jättefort, det har redan gått 7 veckor liksom :) 

Innan jag åkte hit så läste jag mycket om att ghanianerna inte har särskilt bråttom, att det är mycket väntande osv. Och så är det. Men det är oftast inget jag stör mig på, utan det har blivit en vana nu. Jag vet att vi får vänta på att trotron är full innan vi åker, och jag kan inte göra något åt det så det är bara att gilla läget :) Vi brukar passa på att köpa glass genom fönsterrutan medan vi väntar haha.. 

Sen finns det ju saker som man lätt tar för givet hemma, men som jag kommer tycka är värsta lyxen när jag kommer hem :p Som att kasta papper i toan, spola med knappen, rinnande vatten i dusch och kran, disk- och tvättmaskin, bilvägarna, sopkorgarna, Ica, alla matställen, mm. Dessa saker ska bli väldigt sköna att komma hem till, men som jag lätt klarar av medan jag är här.

Människorna är väldigt trevliga här. Jag vet inte huur många gånger om dagen vi hälsar på folk. Dom frågar varje dag hur vi mår, dom ropar efter oss, tar på oss. Och många gånger skrattar man, men många gånger kan det vara lite jobbigt också. Man orkar inte gå och le, vara supersocial med alla och vara jätteglad, exakt hela tiden varje dag. Det är kul att dom är så pass trevliga, att man faktiskt kan prata med en främmande människa utan att det är konstigt, men vi är svenskar och inte så vana vid detta. Vi blir lite trött ibland, men vi gör iallafall så gott vi kan :) 

När jag ändå är igång kan jag ju berätta om ljudnivån i detta land. Om jag skriker när jag pratar när jag kommer hem så behöver ni inte bli förvånad! Det är tuppar, och det är musik, det är getter, och dom pratar väldigt högt. Det är också nånting vi har vant oss vid, men när man vaknar 5 på morgonen av tuppen är man inte så nöjd :) 

Så, det är väl ungefär såhär det är här :)

Snabb update

Vad roligt att jag äntligen har kunnat lägga upp en massa bilder. Men trots att vi var på caféet i två timmar så hann jag ändå inte med allt jag ville, dock så kostar det tre kronor, så vi lär ju åka tillbaka dit fler gånger :) 

Imorgon åker Isabelle till Cape Coast över helgen då det är hennes sista här. Så på kvällen ska vi andra ha ett litet hejdåkalas med film och popcorn osv, då Svea åker hem på lördag.. Det lär bli mysigt, men samtidigt så tråkigt att Svea ska åka. Tiden går verkligen jättefort! Snart är det min tur liksom.

Utdelning av kläder :))

Här delade vi ut kläderna som ni skänkt :')





















Baarnen :)










Skulle behöva typ 10 armar till ibland haha

Barnen :)

















Volta :)

Semesterbilder #2

Vid hotellet :)



Också åkte vi till vattenfallet :)


Hur nice????

Snygg bränna


Också matade vi ju apor :)







Kakumnationalpark National park

Bilder från hängbroarna :) 

Familjefoto, vackert












Cape Coast :)

Semesterbilder ;)




Grisar på stranden haha..

Baaaarnen

Prince, Esta

Baby, Kweku
Prince
Johanna, Naomi
Såhär bär man barnen här haha, läskigt!!
Isabelle, Kaki
Kaki
Baby

Esta
Jessica

Emanuella, Esta

Här bor vi :)


Här är vårat hus :)

Mitt och Sveas rum :) Min Hästens säng till höger ;)
Mitt emot vårat hus bor Johanna och Isabelle, till vänster är det toa och dusch också :)
Vägen ner till oss :)
Vägen till barnhemmet :)

Hosteldagarna :)

Wihoo nu kan jag äntligen lägga in en massa bilder!!! :)) 

Hosteldagarna:
Åkte omkring i Accra och kikade :)



Trumlektion :)
Danslektion :)


Lets go to the beach

Så idag tog vi med barnen till stranden, väldigt roligt! Detta har vi pratat om att vi vill göra hela tiden då barnen knappt varit där, och idag var det dags :) Det var lite krångel i början av dagen, då bilarna inte kom i tid osv osv. Men tillslut var vi med alla barn på stranden, och det var så kul att få göra detta för dom :) När vi åkte hem somnade typ alla barnen på varandra, så det såg vi som ett gott tecken haha :)

Imorgon ska vi åka till ett internet café i Swedru där man kan ta med egen dator, så FÖRHOPPNINGSVIS (igen) så funkar det att lägga upp bilder denna gång! Och annars? Jag mår bättre, mina armbågar också efter en mindre trevlig historia haha.. Mina armar är numer rörliga och smärtfria, vägen dit är oviktig denna gång :p 

Mamma ringde och berättade att två nya paket med kläder till barnen är skickade, och vi blir så glada! Kan inte säga tack nog till er som hjälper till :') I och med er hjälp så får barnen hela och fina kläder, vi kan dessutom med pengarna ni bidrar köpa saker som mat, tvålar så vi kan diska, bada barnen och tvätta kläderna, medicin, sjukförsäkringar, ved, osv. Vi kan alltså hjälpa till ännu mer tack vare er, och barnens glädje när vi kommer med något är obeskrivlig <3

Lycka

Hej på er :) Tiden går så fort hurrni! På lördag åker min sambo Svea hem och det känns så tråkigt, jag har varit med denna människa dygnet runt i en och en halv månad nu och jag är inte redo att skiljas redan. Jag hotade tom att spänna fast henne i sängen, hahah.. Nejdå, men vi kommer ses igen så jag klarar mig nog! Jag har ju dessutom Johanna och Isabelle kvar vilket är väldigt skönt :) Isabelle åker även hon hem snart.. Tycker inte om att våran lille familj splittras om bara några dagar :( Tur vi har barnen som distraherar!

MEN. det jag skulle skriva om var ju något helt annat. Vi tog med oss kläderna till barnen idag :)) Och jag önskar att jag kunde visa bilder här och nu, men det får tyvärr vänta en stund. Iallafall så var det så kul, och barnen var så duktiga medan John tog fram och visade alla plagg en åt gången. Det fanns nånting till alla och dom blev så fina i deras nya kläder :'D Barnen, John och Madame var så glada och tacksamma, dom sa tack högt i kör. Och sedan sjöng dom "Medase medase" (betyder tack :)) medan dom klappade i händerna. Ja, det var verkligen hur roligt att se som helst! Vi är så glad och så tacksam över all hjälp vi får från er där hemma <3

Snabb uppdatering

Hejhej! Jag skulle aldrig ha sagt att jag inte kände av malarian, några timmar senare låg jag utslagen i sängen och mådde inte särskilt bra. Som tur är verkar medicinerna har börjat hjälpt redan, så nu mår jag lite bättre igen :) Storrengjorde mina armbågar imorse också, och dom känns också bättre. Så nu jäklar följer jag med till barnhemmet efter lunch! Då tar vi även med oss alla kläder, ska bli så kul! :D

Ni är bäst!

Åh hoppas detta går att publicera! 

Jag vill bara berätta att paketet med kläder och skor som många av er där hemma varit supersnälla och skänkt har kommit!! Blev jätteglad när John (värdpappa) kom och knackade på och hade paketet med sig :)) Efter middagen då tjejerna var tillbaka så kollade vi igenom alla kläder, och det var så mycket fint! Barnens kläder (det som finns) är så överanvända och trasiga, och vi blev helt till oss när vi såg va fint allting var. När jag är frisk igen så ska vi ta med oss paketer till barnhemmet, jag kommer givetvis knäppa en massa massa bilder som jag så småningom lägger upp så ni kan se :)) Vill bara säga TACK TACK TACK! Ni är guld värda <3

Hej å hå

Godmorgon! Jag vet aldrig om det kommer funka att lägga upp när jag är här hemma, men man kan ju alltid testa då det faktiskt funkar då och då :)

Igår var vi alla fyra uppe på fötterna igen och var med på barnhemmet. Johanna och Svea åkte in till Swedru efter frukosten och köpte mat till barnhemmet, så jag och Isabelle passade på att vila lite tills dom kom tillbaka. Och eftermiddagspasset igår blev så mysigt. Prince som gärna grinar när han inte får vara i famnen var ovanligt glad, så det var jättekul. Och av nån anledning så skrattade vi en massa när vi tvättade kläderna, haha det händer inte så ofta. Det var en bra dag trots att vi mår som vi mår :)

Idag valde jag att vara hemma första passet eftersom jag inte är så pigg. Men förhoppningsvis så kan jag följa med senare igen. Jag var och kollade mina armbågar igår också, jag behövde ändå hostmedicin så det var lika bra att kolla det också. Så efter både grin och skratt så kom jag hem med hostmedicin, salva och malariamedicin. Malarian upptäcktes tidigt så jag mår inte särskilt dåligt utav den, så det är ju bra :) 

Nu ska jag försöka sova en stund, på söndag hoppas jag att jag kan lägga upp bilder! :)

Gokväll

Va kul att det funkade att publicera förra inlägget! Lite text är väl bättre än ingenting alls antar ja, så jag försöker igen :)

Idag har det bara varit jag och Isabelle på barnhemmet, då både Johanna och Svea är dåliga.. Så dom var på sjukhuset idag och fick lite mediciner, och förhoppningsvis är dom piggare snart! Annars så har jag och Isabelle både diskat, tvättat, delat lunch på skolan, och hunnit myst lite med barnen. Vi gör samma saker varje dag, men när man bara är två så blir det en väldigt aktiv dag :) Efter middagen, som förövrigt är klockan 18, så borstade jag tänderna, sårtvättade och la mig i sängen direkt. Är helt helt slut. Jag är den enda av oss fyra som inte fått någon sjukdom än, så jag hoppas verkligen att inget är på gång även om det känns så. Jag verkar ha mer otur med alla jäkla sår, så vi kan ju hoppas att det inte blir värre än så :)



Tarkwauppdatering!!

Jahaja, nu ska vi se om detta funkar. 

Vi hade en jäkligt bra helg i Volta! I lördags åkte vi till Vattenfallet, och det må vara det häftigaste jag både sett och gjort. Att bada i ett vattenfall kanske inte låter så speciellt, men det var så roligt och så fint och häftigt och allt var så bra bara. Jag hade kunnat suttit där och tittat på det hela dagen haha. 

Och i söndagsmorse åkte vi till ett apställe där vi fick mata apor. Det kanske inte heller låter så spännande, men det var roligt! Sen kom våran vän vi träffade på hotellet och plockade upp oss där. Vi har haft sån tur, för han hade egen bil och han skulle göra typ samma saker som oss. Så vi fick åka med honom till vattenfallet, sen fick vi åka med honom rill Accra i söndags också när vi skulle åka hem igen. Så mycket skönare att åka bil än att sitta i en Tro tro i flera timmar :)

Min fot är iallafall bra nu! Känner knappt av det alls, så det är ju skönt :) Fast nu har jag fått en infektion i ett sår jag har på armbågen istället. Det ser inte särskilt bra ut just nu, men jag tvättar med sårtvätt så det blir nog bra snart det också. Ingen av oss fyra är så pigg just nu, nån har feber, och nån har problem med magen, osv osv. Så det är tråkigt, men förhoppningsvis är vi bättre snart :)

Som ni kanske märkte så funkade det inte så bra med bilderna i Volta heller. Men håll ut! Jag ska hitta nått bra ställe (förutom Cape Coast ;)) där det funkar :)

Mountain paradise

Hallå! Det funkade inte att lägga upp bilder imorse, men nu verkar det bättre så jag får försöka sen igen! 

Tjejerna kom tillbaka förut och det hade varit så fint där uppe på toppen, så jag är glad för deras skull att det var bra :) Vi har ätit lite lunch och nu sitter vi och myser i solen bara, imorgon åker vi vidare för att bada i ett stort vattenfall, ska bli kul! 

Förhoppningsvis är nästa inlägg fullt av bilder på barnen! :)






Storfot

Hejsan! Det verkar som att internet funkar litegrann iallafall! Jag ska försöka med iPaden efter detta, och funkar det bra så kan jag äntligen lägga upp en massa bilder!

Vi kom iallafall hit till Volta och Mountain Paradise igår. Vi åkte oskön buss i flera timmar, och sen när vi kom fram så väntades det en 4 km promenad upp för berget där vårat hotell ligger. Och jag kan erkänna att jag skrek en massa fula ord under den vandringen. Mamma ringde under tiden och jag kan inte ha varit rolig att prata med haha.. Att gå uppförs, när det är varmt, med en uppsvullen ond fot, med packning på ryggen, efter att ha suttit på en buss i flera timmar, är inte min grej helt enkelt. Som tur var kom det någon som plockade upp oss efter ett tag. Dagens hjälte typ.

Just nu är tjejerna ute och vandrar upp för ett berg. Jag är inte särskilt intresserad av det, men utsikten här är magisk och jag önskar faktiskt att jag vore med. Men jag har väldigt svårt att gå på foten just nu så jag valde att stanna hemma, förhoppningsvis så kan jag följa med till vattenfallet sen efter lunch! Det hade varit ännu tråkigare att missa.

Angående min jäkla fot så vet jag inte riktigt exakt vad som hänt. Jag har ett sönderkliat myggbett strax ovanför fotknölen som ser ut att ha blivit infekterat iallafall. Och foten har svullnat upp och gör svinont, så jag hoppas att det blir bättre, annars får jag kolla upp det på sjukan på söndag eller något sånt. Det har redan blivit lite bättre under natten, så jag tror och hoppas att det kommer bli bra av sig själv :)

Kanske finns det någon där hemma som vet varför det blir såhär? Kommentera gärna med tips om hur jag ska göra isåfall :))

Nu ska jag försöka lägga upp bilder, håll tummarna!

Volta

Hallå i stugorna, är det kallt hemma? Här är det cirkus 30 grader och det har varit väldans fuktigt (läs svettigt) sen i måndags. Elller så är det bara jag som har varit extra känslig haha.. 
 
Vi åkte aldrig till Hans Cottage i söndags, vi var väldigt trötta alla fyra och kände mest för att åka hem bara. Så vi tar det någon annan gång istället :) Helgen i Cape Coast var iallafall väldigt rolig, så vi kom hem nöjd och glada! 
 
Idag följde jag och Svea med John in till Swedru för att handla saker till barnhemmet. Tyvärr så funkade inte en enda bankomat, så Svea stod för barnhemskostnaderna idag. Vi kom iallafall hem med en massa bra saker! Så som mat (tomater, lök, socker, osvosv), blöjor, toarullar, badsvampar, osv. ;) Vi är verkligen jättetacksamma för alla pengar ni sätter in där hemma, idag när vi kom på barnhemmet så blev alla barn helt galna när dom såg vad vi kom med. Så det uppskattas verkligen verkligen verkligen! Förhoppingsvis har jag bra internet i helgen, och då kan jag lägga in mer bilder så ska ni få se mer! :)
 
Imorgonbitti så åker vi till Volta Region där vi ska göra lite olika saker. Vi har bokat ett hotell som verkar vara nice, så det blir nog jäkligt bra :) Jag hoppas att jag återkommer i helgen, nu ska jag gå och lägga mig så nattii

RSS 2.0