Childrens home

Som jag nämnde tidigare när jag var i Ghana så startade min mamma en insamling här i Sverige till barnen. Vi hade inga stora förväntningar alls, men det visade sig att mer människor än jag någonsin kunde ana ville hjälpa till. 

Efter att jag varit där ett tag så mejlade mamma mig om att hon funderat mycket på om vi skulle försöka fortsätta hjälpa till även när jag kom hem. Om vi skulle försöka starta någonting. Jag tyckte det lät jättebra och självklart vill jag hjälpa till så mycket jag kan. Vilket min mamma också kände. Medan jag gjorde mitt där borta i Ghana så fortsatte mamma hemma i Sverige tänka på vad vi kunde göra. Vi mejlade när vi kunde och bollade lite idéer. 

Idag har vi en välgörenhetsorganisation just för Hope for orphans childrens home, barnhemmet jag var på. Jag är väldigt stolt över att jag åkte till Ghana och gjorde den här resan, men jag är också väldigt stolt över det här vi jobbar på nu. Jag älskar dom här barnen och jag är så jäkla tacksam över alla människor som hjälper till. Alla medlemmar, faddrar, dom som bidrar med pengar och kläder. Utan dessa människor skulle inte det här gå. Vi gör allt vi kan så länge det går.

På våran hemsida kan dom som vill läsa mer:
http://www.childrenshome.se
<3

RSS 2.0